Jubilarfesten

Kommende jubilarfester

Herunder ser du en oversigt over de kommende års jubilarfesterer

Jubilarfest 2023

lørdag, d. 10. juni

Jubilarfest 2024

lørdag, d. 8. juni

Jubilarfest 2025

lørdag, d. 14. juni

Jubilarfesten afholdes altid den anden lørdag i juni, med mindre det er en helligdag. I så fald flyttes jubilarfesten til en lørdag, som kan passe ind i RKS' kalender. Juni er jo både eksamensmåned og studentermåned, så vi skal have alt til at gå op i en højere enhed.

Generalforsamling og Jubilarfest

 

Lørdag, d. 10. juni 2023, på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59, 4000 Roskilde

 

Program

  • 16.00 Generalforsamling for medlemmer af RKS Elevforening
  • 17.00  Velkomstdrink
  • 18.00  Velkomst v/rektor og formand - Middag for jubilarerne
  • 21.00  Le Lancier og DJ 
  • 01.00  Festen slutter

 

Det er Roskilde Katedralskoles Elevforening, bestående af "gamle elever" der står for arrangementet. RKS stiller skolen til rådighed, og alumne bestyrelsen arbejder frivilligt op mod og under festen, men noget skal der betales for - nemlig mad, musik, serverings- og afrydningspersonale samt rengøring efter festen.

 

Deltagerprisen er 250,00 kr. for middagen og festen. Foreningen tjener ikke på festen, den hviler økonomisk i sig selv.

 

Der serveres tre-retters menu samt kaffe og kage.

 

Vin og øl sælges af foreningen i baren. Betaling med kontanter eller MobilePay.

 

Tilmelding skal ske via billetto.dk og ved betaling registreres din tilmelding. RS modtager en kvittering med dit navn og betalings ID. Vi har derfor helt styr på din deltagelse. 

 

Du skal tilmelde dig senest fredag, d. 1. juni 2023 af hensyn til festens tilrettelæggelse og bestilling af mad. Der sælges ikke billetter efter fristen og der er ingen venteliste.

 

Skriv til aarsfest@roskildensersamfundet.dk, hvis du har allergi eller er vegetar/veganer. Vi kan sagtens klare en særbestilling til dig.

 

Der udsendes adresse-og klasselister til alle årgange én gang - hvis vi har email på jer.

I skal hjælpe med at finde hinanden fx. via facebook eller linkedIn.


Foreningen er på både facebook , Instagram og linkedIn. Følg os her og hold dig opdateret.


Spørgsmål vedr. din klasse kan rettes til: aarsfest@roskildensersamfundet.dk.

 

På gensyn

Bestyrelen for Roskilde Katedralskoles Elevforening

 

PS: VI SAVNER MEDLEMMER TIL BESTYRELSEN. VI HAR BRUG FOR FLERE  BESTYRELSESMEDLEMMER, HVIS VI FORTSAT SKAL KUNNE ARRANGERE JUBILARFESTEN.


Roskilde Katedralskoles Elevforening deltager ved den årlige "Gamle Elevers Fest" i oktober, på RKS. Vi forsøger på den måde at gøre opmærksom på foreningen og vigtigheden af at holde fast i hinanden og sikre, at der hele tiden optages nye medlemmer.


Oktoberfesten er for alle dimitterede studenter. og fra 5. dimittentår overgår man til Roskilde Katedralskoles Elevforening, der inviterer til den første jubilarfest - nemlig 5-års jubilæet.


Efterfølgende inviterer RS til 5-, 10-, 15-, 20-, 25-, 30-, 35-, 40-, 45-, 50-, 55-, 60-, 65-, 70-, 75 års jubilar - det lyder måske utroligt, men vi har årligt elever med jubilæum helt op til 80 og 85 år og dem inviterer vi selfølgelig også.